Lejemålet

Er du på jagt efter et kontor, der er noget helt særligt? Så træd indenfor på Havnegade 27. Tag elevatoren eller trappen op til hjørnekontoret på 1. sal. Allerede i den farverige opgang står det klar at der her, er tale om en ejendom udover det sædvanlige – og slår du dørene op, vil du møde 451 flotte kontorkvadratmeter, der nu kan danne rammerne for din virksomhed. Lejemålet består af seks rum i forskellige størrelser, der kan indrettes som kontorer, mødelokaler, loungeområde eller noget helt fjerde efter behov. Kontoret er desuden udstyret med toiletfaciliteter og garderobe. Med en placering på hjørnet får du direkte fra skrivebordet både udsigt til Københavns havn og Tordenskjoldsgade. Melder sulten sig, har du og dine medarbejdere adgang til frokostordningen i ejendommens helt egen bistro. Hvis I har brug for hjælp til indretning af arbejderstationer, hjælper vi selvfølgelig gerne. Må vi byde indenfor?

Hent prospekt

Området

Drømmer I om den helt rigtige adresse til jeres virksomhed midt i centrum med både luft, himmel og havn? Så kig forbi Havnegade, hvor byen åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Herfra kan I indfri, alt hvad jeres københavnerhjerte kan begære. I kan nyde en stille stund langs Havnepromenaden eller en forretningsfrokost i Nyhavn. Måske vil I hellere udforske, hvad Kongens Nytorv og området omkring byder på af gallerier, butikker og cafeer. Valget er jeres. Og når I skal til og fra, så hop på bus eller metro, der kører lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       75.030 kr.
Aconto energibidrag       6.020 kr.
Aconto driftsudgifter       9.222 kr.
Aconto el       4.035 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       94.307 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       900.360 kr.
Aconto energibidrag       72.243 kr.
Aconto driftsudgifter       110.666 kr.
Aconto el       48.423 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.131.692 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks. dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070