Lejemålet

På Havnegade 27 får I stuen og første etage til jeres rådighed. Med domicilet får dig og dine medarbejdere et væld af storrumskontorer, kontorlokaler, mødelokaler og hyggelige afkroge, hvor I kan vende dagens begivenheder over kaffen. Fra vinduespladserne kan I nyde lyset - og ikke mindst udsigten over Københavns Havn mod Christianshavn. Begge etager har egne toiletfaciliteter, nye tekøkkener og adskillige arbejds- og mødestationer. Med til det herskabelige kontordomicil er der også frokostordning i ejendommens helt egen bistro. Hvis I har brug for hjælp til indretning af arbejderstationer, hjælper vi selvfølgelig gerne. Må vi byde indenfor?

Hent prospekt

Området

Drømmer I om den helt rigtige adresse til jeres virksomhed midt i centrum med både luft, himmel og havn? Så kig forbi Havnegade, hvor byen åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Herfra kan I indfri, alt hvad jeres københavnerhjerte kan begære. I kan nyde en stille stund langs Havnepromenaden eller en forretningsfrokost i Nyhavn. Måske vil I hellere udforske, hvad Kongens Nytorv og området omkring byder på af gallerier, butikker og cafeer. Valget er jeres. Og når I skal til og fra, så hop på bus eller metro, der kører lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       143.969 kr.
Aconto driftsudgifter       17.913 kr.
Aconto el       7.838 kr.
Aconto energibidrag       11.693 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       181.413 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.727.624 kr.
Aconto driftsudgifter       214.952 kr.
Aconto el       94.054 kr.
Aconto energibidrag       140.321 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       2.176.951 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

En havn af muligheder

Vil I være med til at sætte jeres personlige præg på jeres nye kontorlejemål i Havnegade? Moderne, enkelt eller farverigt? Det er jeres behov og ønsker vi realiserer, når vi istandsætter og indretter de historiske lejemål på Havnegade.

Læs mere her

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind i en Jeudan-ejendom, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her
Kontakt os på: 7010 6070