Lejemålet

Velkommen til Havnegade 27. I denne høje stueetage får I jeres egen ikoniske indgang på hjørnet af Havnegade og Tordenskjoldsgade. Slår du dørene op til stueetagen møder du 425 lyse og åbne kvadratmeter, der byder på et væld af indretningsmuligheder. Lejemålet består af seks rum i forskellige størrelser – nogle aflukkede og andre med glasvægge. Du får derfor den perfekte kombination af et imødekommende åbent kontorlandskab og fred til fordybelse. I disse rum kan indrettes arbejdsstationer, møderum, loungeområder eller noget helt fjerde, alt efter behov. Dit nye kontor er desuden udstyret med toiletfaciliteter, tekøkken og garderobe. Med egen indgang ud til hjørnet af Havnegade og Tordenskjoldsgade, er du og dine medarbejdere aldrig langt fra den friske luft, byens leben og åben himmel. Melder sulten sig, har du og dine medarbejdere adgang til frokostordningen i ejendommens helt egen bistro. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Drømmer I om den helt rigtige adresse til jeres virksomhed midt i centrum med både luft, himmel og havn? Så kig forbi Havnegade, hvor byen åbner sig mod vandet og viser sig fra sin bedste side. Herfra kan I indfri, alt hvad jeres københavnerhjerte kan begære. I kan nyde en stille stund langs Havnepromenaden eller en forretningsfrokost i Nyhavn. Måske vil I hellere udforske, hvad Kongens Nytorv og området omkring byder på af gallerier, butikker og cafeer. Valget er jeres. Og når I skal til og fra, så hop på bus eller metro, der kører lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       68.939 kr.
Aconto el       3.803 kr.
Aconto driftsudgifter       8.690 kr.
Aconto energibidrag       5.673 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       87.105 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       827.264 kr.
Aconto el       45.631 kr.
Aconto driftsudgifter       104.286 kr.
Aconto energibidrag       68.078 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.045.259 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070