Lejemålet

Skal dig og din virksomhed både være tæt på Vestegnen – men ikke for langt fra Indre By? Så se nærmere på disse fleksible og effektive kontorlokaler på Herstedøstervej 27-29D. Slå dørene op og bliv mødt af et stort og rummeligt kontormiljø, der giver rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov. Lokalerne er stilrene og lyse i kraft af de store vinduer og glasvægge, der afgrænser arbejdsområderne, men samtidigt bibeholder et lyst og åbent arbejdsmiljø. Lejemålet er, udover arbejdsområderne, også udstyret med både tekøkken med plads til frokoststue, printer- og lagerrum, møderum og toiletfaciliteter. Området har et væld af driftige virksomheder og erhvervsfolk i nærområdet. Og hvem ved? Måske møder du din nye kunde eller samarbejdspartner på Herstedøstervej. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til det udbyggede og dynamiske erhvervsområde på Herstedøstervej. Herstedøstervej er en sidevej til Roskildevej - og med bil er der ganske kort til Glostrup Station og Hovedvejen, som fører dig direkte ind til København. Skal du mod Taastrup, Albertslund eller Herlev? Så er der kort vej til busser og S-togstationer, som kører i begge retninger. Desuden kræver det blot en kort gåtur til grønne omgivelser med park og sø – oplagt til frokostpause med dine kollegaer.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       29.025 kr.
Aconto energibidrag       4.663 kr.
Aconto driftsudgifter       6.510 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       40.198 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       348.300 kr.
Aconto energibidrag       55.955 kr.
Aconto driftsudgifter       78.123 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       482.378 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070