Lejemålet

Træd indenfor i dit nye store kontorlejemål på 309 kvadratmeter. Gå ned af gangen og kig ind i de seks kontorer, som til sammen har plads til ca. 17 arbejdsstationer. Forestil dig rummene fyldt med dine medarbejdere. Udover kontorer får du et tekøkken, en mødestation afsides fra midtergangen, printerrum, opbevaringsrum og gode toiletfaciliteter. På Herstedøstervej bliver din virksomhed en del af et driftigt – og ikke mindst dynamisk miljø, hvor I kommer til at bo side om side med andre virksomheder. Her får du godt naboskab, som ikke kun handler om ”en øl over hækken”, men om ideudveksling og sparring på trappen eller parkeringspladsen.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter et kontorlejemål, der matcher dig og dine medarbejderes ambitioner? Så tag et smut forbi det udbyggede og dynamiske erhvervsområde på Herstedøstervej. Herstedøstervej er en sidevej til Roskildevej - og med bil er der ganske kort til Glostrup Station og Hovedvejen, som fører dig direkte ind til København. Skal du mod Taastrup, Albertslund eller Herlev? Så er der kort vej til busser og S-togstationer, som kører i begge retninger. Desuden kræver det blot en kort gåtur til grønne omgivelser med park og sø – oplagt til frokostpause med dine kollegaer.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       16.738 kr.
Aconto driftsudgifter       4.097 kr.
Aconto energibidrag       2.771 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       23.606 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       200.850 kr.
Aconto driftsudgifter       49.168 kr.
Aconto energibidrag       33.251 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       283.269 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070