Lejemålet

Er du på udkig efter det helt rigtige kontorlokale lidt uden for byen, hvor du både er tæt på Vestegnen, men på samme tid ikke har for langt til Indre By? Så bør du besøge Herstedøstervej 27-29D. Kontoret er på hele 708 kvadratmeter, og består af både åbne kontorlandskaber og mindre kontorer, hvor du kan indrette arbejdsstationer efter behov. Har du brug for inspiration? Så hjælper vi gerne. Her er mødelokaler, hyggelige afkroge/loungeområder, tekøkken, gode toilet- og badefaciliteter og meget mere. Alt, hvad en moderne mellemstor virksomhed har brug for. Området har et væld af driftige virksomheder og erhvervsfolk i nærområdet. Og hvem ved? Måske møder du din nye kunde eller samarbejdspartner på Herstedøstervej. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til det udbyggede og dynamiske erhvervsområde på Herstedøstervej. Herstedøstervej er en sidevej til Roskildevej - og med bil er der ganske kort til Glostrup Station og Hovedvejen, som fører dig direkte ind til København. Skal du mod Taastrup, Albertslund eller Herlev? Så er der kort vej til busser og S-togstationer, som kører i begge retninger. Desuden kræver det blot en kort gåtur til grønne omgivelser med park og sø – oplagt til frokostpause med dine kollegaer.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       38.350 kr.
Aconto driftsudgifter       9.388 kr.
Aconto energibidrag       6.349 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       54.087 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       460.200 kr.
Aconto driftsudgifter       112.657 kr.
Aconto energibidrag       76.187 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       649.044 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070