Lejemålet

Lad os byde dig indenfor i ejendommen på Holmens Kanal 7. Her får du kontor i en arkitektonisk flot og historisk ejendom, der husede Københavns første varehus tilbage i 1862. Nu kan din virksomhed blive den næste der flytter ind. Lige nu kan du få 385 kontorkvadratmeter i ejendommens baghus. Her får du et kontor med alt, hvad en moderne virksomhed behøver. Planløsningen åbner op for et væld af indretningsmuligheder og vi hjælper gerne på vej med idéer der passer til dine visioner. Desuden kan du tilmelde dig ejendommens frokostordning og få frisklavede lækkerier hver dag. Lyder det som noget for dig? Så kom forbi til en fremvisning og hør mere.

Hent prospekt

Området

Velkommen i en af Københavns mest driftige områder. Her har blandt andet Nationalbanken og Forsvarsministeriet adresser. Gammelholmen er afgrænset af Nyhavn, Kongens Nytorv, Holmens Kanal og Havnegade. Tilsammen udgør de et historisk område, der byder på alt fra smagfulde restauranter og hyggelige caféer, til blandede butikker og et rigt kulturliv. I den ene ende nede ved Kongens Nytorv ligger en af byens absolutte kulturelle perler, Det Kongelige Teater, og i den anden finder du Havnepromenaden og kanalerne der leder over til Christianshavn. Busser og metro kører i pendulfart fra Kongens Nytorv, så du nemt kan komme til og fra.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       92.820 kr.
Aconto energibidrag       5.050 kr.
Aconto driftsudgifter       8.918 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       106.788 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.113.840 kr.
Aconto energibidrag       60.606 kr.
Aconto driftsudgifter       107.016 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.281.462 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Indretning af nyt kontorlokale

Omgivelserne er en af de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du skal finde nye kontorlokaler. De helt rette omgivelser bidrager nemlig til arbejdsglæde, og øger tilfredsheden blandt medarbejderne, hvilket kan bidrage til højere arbejdseffektivitet.

Læs mere her

Få inspiration i vores showroom

Som kunde i Jeudan inviteres du indenfor i en inspirerende verden og til gratis dialog og et realitetstjek på dine muligheder. Også dem du ikke selv kan tænke dig til.

Se mere her
Kontakt os på: 7010 6070