Lejemålet

Er du på udkig efter et åbent og funktionelt kontor? Skal det være udstyret med det, der får hverdagen til at glide. Så tag et kig indenfor på Kigkurren 6, 1. sal. Her finder du 193 kvadratmeter i New Yorker-stil med hvide vægge og lofter. Epoxygulvet og det naturlige lys fra de store fabriksvinduer, giver lokalerne den helt rigtige kombination af råt og elegant. Kontorets hjerte er det åbne kontorlandskab. Skal sulten stilles, gøres dette nemt og bekvemt i tekøkkenet, eller under åben himmel i et af ejendommens hyggelige gårdmiljøer. Lyder dette som noget for dig? Så lad os byde indenfor.

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor blandt andet iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange caféer, restauranter og den levende havnefront. Transportmuligheder er der masser af - metro og busser kører få meters gang derfra. Kvarteret giver dig gode parkeringsmuligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       27.342 kr.
Aconto driftsudgifter       2.412 kr.
Aconto energibidrag       2.018 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       31.772 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       328.100 kr.
Aconto driftsudgifter       28.950 kr.
Aconto energibidrag       24.213 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       381.263 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks, dog min. 3 %
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070