Lejemålet

Velkommen til Kigkurren på Islands Brygge. Søger du og din virksomhed et stort og lyst kontorlokale? Gerne med naboer, der favner bredt? Så er I kommet til det helt rette sted. På 4. sal bliver I mødt af 399 kvadratmeter, der fordeler sig på et stort, åbent kontorlandskab. Her kan I med fordel indtænke et væld af arbejdsstationer, mødelokaler og måske loungeområde. Muligheder er der masser af. Desuden har jeres nye kontor to tekøkkener – det ene i et separat rum. Garderobe, to toiletter, teknikum, elevator med direkte adgang til kontoret og et hyggeligt gårdmiljø. Lyder det som noget for jer? Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne på Islands Brygge. Vi glæder os til at vise rundt.

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor blandt andet iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange caféer, restauranter og den levende havnefront. Transportmuligheder er der masser af - metro og busser kører få meters gang derfra. Kvarteret giver dig gode parkeringsmuligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       43.225 kr.
Aconto energibidrag       3.807 kr.
Aconto driftsudgifter       5.101 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       52.133 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       518.700 kr.
Aconto energibidrag       45.684 kr.
Aconto driftsudgifter       61.217 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       625.601 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070