Lejemålet

Er du på udkig efter et lyst og åbent kontorlokale tæt på byen? Med naboer, som favner bredt? Så er Kigkurren 8M i parterre på Islands Bygge måske noget for dig. Bliv mødt af 417 kvadratmeter som byder på mange muligheder. Væggene er hvide, det grå gulv skaber en indbydende og rå stemning og her er dobbelt lysindfald , da der er vinduer i begge sider af lejemålet. Skal vi indrette lejemålet med mindre kontorer, et åbent kontorlandskab eller skal dine kunder mødes af en reception? Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor blandt andet iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange caféer, restauranter og den levende havnefront. Transportmuligheder er der masser af - metro og busser kører få meters gang derfra. Kvarteret giver dig gode parkeringsmuligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       38.225 kr.
Aconto driftsudgifter       5.708 kr.
Aconto energibidrag       3.979 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       47.912 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       458.700 kr.
Aconto driftsudgifter       68.490 kr.
Aconto energibidrag       47.745 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       574.935 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. juni 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Som kunde i Jeudan inviteres du indenfor i en inspirerende verden og til gratis dialog og et realitetstjek på dine muligheder. Også dem du ikke selv kan tænke dig til

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind i en Jeudan-ejendom, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070