Lejemålet

Er du på udkig efter et lyst og åbent kontorlokale tæt på byen? Med naboer, som favner bredt? Så er Kigkurren 8M på Islands Bygge måske noget for dig. Bliv mødt af 407 kvadratmeter som byder på mange muligheder for indretning. Har du brug for flere mindre kontorer, et åbent kontorlandskab eller skal dine kunder mødes af en reception med et loungeområde? Muligheder er der masser af. Desuden har dit nye kontor eget tekøkken, to toiletter, teknikum, to elevatorer med direkte adgang til lejemålet samt et hyggeligt gårdmiljø. De store facadevinduer og betongulvet bidrager til at skabe en rå – men også indbydende – stemning. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor blandt andet iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange caféer, restauranter og den levende havnefront. Transportmuligheder er der masser af - metro og busser kører få meters gang derfra. Kvarteret giver dig gode parkeringsmuligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       47.483 kr.
Aconto energibidrag       3.883 kr.
Aconto driftsudgifter       5.204 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       56.570 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       569.800 kr.
Aconto energibidrag       46.600 kr.
Aconto driftsudgifter       62.444 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       678.844 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070