Lejemålet

Velkommen til Klerkegade 19 – en stemningsfuld brostensbelagt gade. Kom med op på 1. sal, og slå dørene op til flotte og nyistandsatte lokaler. Her får du og din virksomhed 261 kontorkvadratmeter, der fordeler sig over to indgange med garderobeplads, tekøkken og to toiletter samt to åbne lokaler, som kan bruges til showroom, storrumskontor og loungeområde. Der er plads til det hele, og lokalerne kan indrettes efter dine behov og ønsker. Vi hjælper dig gerne på vej med idéer. Grønne Kongens have ligger desuden lige om hjørnet og byder på dejlige omgivelser til frokostpausen eller en walk-and-talk. Lyder det som noget for dig? Bestil en fremvisning og lad os byde dig indenfor i dit nye kontor.

Hent prospekt

Området

Klerkegade ligger i smørhullet mellem Borgergade og Rigensgade. Gaden krydser med Adelgade og velrenommerede Kronprinsessegade. Området har alt fra designerbutikker til dagligvarebutikker – de små med det særlige og de store med det hele. Cafeer og restauranter finder du tilmed rundt om hvert hjørne. Denne del af Klerkegade er brostensbelagt, og går du ud på brostenene, har du udsigt til Marmorkirkens spir og Frederiksstadens tagrygge. Apropos Marmorkirken, så kan du nemt tage med metroen fra Marmorkirkens Metrostation. Fjern-, S-tog og busser kører i pendulfart fra Østerport Station.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       32.081 kr.
Aconto driftsudgifter       5.989 kr.
Aconto energibidrag       2.885 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       40.955 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       384.975 kr.
Aconto driftsudgifter       71.869 kr.
Aconto energibidrag       34.616 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       491.460 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. november 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070