Lejemålet

Er du glad for åbne kontorlandskaber, hvor man kommer sine kollegaer ved? Så lad os byde velkommen indenfor på Klerkegade 19. Kom med op på 4. sal og træd ind i dit nye kontor. De 185 kvadratmeter fordeler sig over et stort og lyst kontorlandskab med masser af luft og plads til de kreative idéer. Beliggenheden sørger desuden for, at du er tæt på alle fornødenheder, som Indre København har at byde på. Lige om hjørnet finder du blandt andet Kongens Have, der udgør skønne grønne rammer om walk-and-talks eller frokostpausen. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Kom forbi til en uforpligtende fremvisning og hør om de mange muligheder.

Hent prospekt

Området

Klerkegade ligger i smørhullet mellem Borgergade og Rigensgade. Gaden krydser med Adelgade og velrenommerede Kronprinsessegade. Området har alt fra designerbutikker til dagligvarebutikker – de små med det særlige og de store med det hele. Cafeer og restauranter finder du tilmed rundt om hvert hjørne. Denne del af Klerkegade er brostensbelagt, og går du ud på brostenene, har du udsigt til Marmorkirkens spir og Frederiksstadens tagrygge. Apropos Marmorkirken, så kan du nemt tage med metroen fra Marmorkirkens Metrostation. Fjern-, S-tog og busser kører i pendulfart fra Østerport Station.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       24.281 kr.
Aconto driftsudgifter       4.240 kr.
Aconto energibidrag       2.050 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       30.571 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       291.375 kr.
Aconto driftsudgifter       50.875 kr.
Aconto energibidrag       24.605 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       366.855 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070