Lejemålet

Vidensdeling, sociale relationer og ikke mindst trivsel blandt medarbejdere er et must på en moderne arbejdsplads. Og det er nogle af grundene til, at mange kontorsøgende efterspørger storrumskontorer – og gerne inde i byen. Er du på udkig efter et nyt kontor til dig og dine medarbejdere? Så lad os byde indenfor på Klerkegade 19. Her får du hele 202 m² nyrenoverede og moderne kontorkvadratmeter fordelt på et åbent kontorlandskab med rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov, to kontorer, et mødelokale, et køkkenområde, hvor I kan nyde jeres frokost eller sludre over en kop kaffe ved det splinternye køkken. Dit nye kontor har glasvægge, så I får den helt rigtige belysning og stemning. Priserne er baseret på nuværende indretning. Har du København i hjertet? Så flyt ind i hjertet af København. Velkommen indenfor. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 2.398 pr. md.

Hent prospekt

Området

Klerkegade ligger i smørhullet mellem Borgergade og Rigensgade. Gaden krydser med Adelgade og velrenommerede Kronprinsessegade. Området har alt fra designerbutikker til dagligvarebutikker – de små med det særlige, til de store med det hele. Caféer og restauranter finder du tilmed rundt om hvert hjørne. Denne del af Klerkegade er brostensbelagt, og går du ud på brostenene, har du udsigt til Marmorkirkens spir og Frederiksstadens tagrygge. Her finder du også Marmorkirken Metrostation, hvor både bus og metro kører i pendulfart.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       23.567 kr.
Aconto energibidrag       2.357 kr.
Aconto driftsudgifter       4.545 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       30.469 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       282.800 kr.
Aconto energibidrag       28.280 kr.
Aconto driftsudgifter       54.540 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       365.620 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. juni 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070