Lejemålet

Velkommen til dit nye 151 kvadratmeter kontor – fordelt i to plan - med charmerende københavnerskråvægge, udsigt over byens tagrygge og ikke mindst en central beliggenhed midt i Indre By. På 4. sal har du og dine medarbejdere adgang til kontorets største åbne lokale, et mødelokale og toiletfaciliteterne. Her har du rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov – kun kreativiteten sætter grænser. Fortsætter du videre op til 5. sal, finder du kontorets tekøkken. På trods af den centrale beliggenhed, er kontoret placeret på en stille gade - tilbagetrukket fra det ellers travle byliv i de omkringliggende gader. Desuden er der mulighed for at parkere den tohjulede i ejendommens hyggelige gårdmiljø. Vi glæder os til at vise frem.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Knabrostræde, Magstræde, Snaregade? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Så velkommen til. Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med cafeer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs den brostensbelagte gade. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       13.427 kr.
Aconto driftsudgifter       2.619 kr.
Aconto energibidrag       2.208 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       18.254 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       161.125 kr.
Aconto driftsudgifter       31.429 kr.
Aconto energibidrag       26.494 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       219.048 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. november 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070