Lejemålet

Velkommen til Kompagnistræde nr. 20 A, den gamle og nu fredet bryggergård fra 1796. Her får du 334 istandsatte kvadratmeter, der rummer masser af historie. Kontoret er fordelt på 5 flotte og lyse lokaler, med højt til loftet. De kan indrettes med arbejdsstationer efter behov, eller som enkeltmandskontorer, pauserum, og mødelokale. Du får også et nyt tekøkken og et toilet. De rå plankegulve, og det blotlagte bindingsværk i væggene, går igen i lokalerne og står i flot kontrast til de høje hvidmalede paneler, og den elegante stuk i loftet. Skal dine drømme blive til virksomhed her? Vi hjælper dig gerne på vej med en fremvisning.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Kompagnistræde, Knabrostræde og Magstræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       45.925 kr.
Aconto driftsudgifter       6.541 kr.
Aconto energibidrag       4.815 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       57.281 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       551.100 kr.
Aconto driftsudgifter       78.490 kr.
Aconto energibidrag       57.782 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       687.372 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. oktober 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070