Lejemålet

Drømmer du om at have virksomhed i Indre Bys historiske stræder. Det har du nu muligheden for på Kompagnistræde 21, som er en gammel bryggergård fra 1730. Her venter hele 213 kvadratmeter fordelt på 1. etage og mezzanin. På 1. salen kan du selv og 11 andre medarbejdere have arbejdsstation og samtidig have fin plads til opbevaring. På mellemetagen er der desuden plads til 4 ansatte mere, ligesom I her finder et rum oplagt til spiseplads, da det ligger i forlængelse af det moderniserede køkken. Faciliteterne i det charmerende kontor tæller hele 3 toiletter, ligesom her også er bad. Udenfor venter livet i Stræderne, der er kendetegnet af hygge og pulserende byliv – perfekt til en fredagsafstikker, når klokken ringer fyraften. Desuden kan I tilmelde jer frokostordningen hos Meyers Bistro i Farvergade. Må vi byde indenfor? Vi glæder os til at vise dig dit nye kontor.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Kompagnistræde, Knabrostræde og Magstræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       30.719 kr.
Aconto energibidrag       3.888 kr.
Aconto driftsudgifter       3.893 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       38.500 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       368.631 kr.
Aconto energibidrag       46.655 kr.
Aconto driftsudgifter       46.716 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       462.002 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3 %
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 15. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070