Lejemålet

Går du og drømmer om den helt rigtige placering til din virksomhed – med en beliggenhed, der emmer af den københavnske historie? Så lad os vise frem her på Kompagnistræde. Vores håndværkere er lige nu i gang med at istandsætte kontoret fra top til tå, men vi vil gerne give dig muligheden for at se, om lejemålet er noget for dig allerede nu. Kontoret bliver i samme standard, som resten af vores lejemål, og med et naturligt lysindfald, de vedudnyttede kvadratmeter og ikke mindst den centrale beliggenhed, passer kontoret perfekt til virksomheden med en håndfuld ansatte eller en startup. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Det område, vi kalder for ”Stræderne”, ligger mellem Gammel Strand, Vester Voldgade, Strøget og Højbro Plads i Københavns indre by. Stræderne er en del af middelalderbyen, og områdets historie er dermed også en del af historien om det ældste København. Bydelen har et helt særligt udtryk med byhuse, snoede gader, smalle og charmerende stræder og små bytorve, som er med til at skabe et helt særligt udtryk for området. Går du en tur i Stræderne i dag, vil du lægge mærke til den unikke stemning af de forskellige caféer, restauranter og butikker, og den lette adgang til offentlig transport ved Gammel Strand i den ene ende og Rådhuspladsen i den anden.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       23.550 kr.
Aconto driftsudgifter       2.936 kr.
Aconto energibidrag       2.524 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       29.010 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       282.600 kr.
Aconto driftsudgifter       35.227 kr.
Aconto energibidrag       30.291 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       348.118 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. februar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070