Lejemålet

Er I på udkig efter nye lokaler til jeres virksomhed? Gerne på Østerbro, men stadig tæt på Indre Bys pulserende byliv? Så lad os byde jer velkommen på Kristianiagade. Stop op foran nr. 2 og træd ind i 174 nyistandsatte kvadratmeter med hvidmalede vægge og flotte rå betongulve, hvor I kan sætte jeres helt eget præg. Kontoret indbyder til mange muligheder med tre rummelige lokaler, opbevaringsrum, toilet og køkken med spiseplads. Lyder det som noget for jer og jeres virksomhed? Kom forbi til en fremvisning og så hjælper vi gerne med indretningsforslag og designmuligheder.

Hent prospekt

Området

Elsker I Østerbro, men kan ikke undvære Indre By – eller omvendt? Kristianiagade ligger i det smukke og velrenommerede ambassadekvarter, der med sine elegante bygninger er en fryd for øjet. Kvarteret emmer af sjæl og historie – Kastellet, Søerne og det grønne område bag Statens Museum for Kunst finder du lige om hjørnet, mens Indre by er en kort slentretur derfra. Trafikalt er kontoret placeret perfekt med Østerport St. lige rundt om hjørnet, hvor både bus, tog og metro kører.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       21.000 kr.
Aconto energibidrag       2.460 kr.
Aconto driftsudgifter       2.005 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       25.465 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       252.000 kr.
Aconto energibidrag       29.514 kr.
Aconto driftsudgifter       24.058 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       305.572 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juni 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Som kunde i Jeudan inviteres du indenfor i en inspirerende verden og til gratis dialog og et realitetstjek på dine muligheder. Også dem du ikke selv kan tænke dig til

Se mere her

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind i en Jeudan-ejendom, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070