Lejemålet

Går du med en drøm om at flytte din virksomhed ind på 118 kontorkvadratmeter? Midt i Københavns pulserende handels- og bymiljø? Så lad os byde velkommen indenfor i Kronprinsensgade 13, 1. sal til højre. Her får du adresse i et centralt, velbesøgt og driftigt område. Kontoret er præget af ægte københavnerstemning, men også af klassisk elegance med sildebensparketklædte gulve og glatte overflader. Kontoret tilbyder mange muligheder med fire rummelige lokaler, der kan benyttes alt efter behov. Har du en mindre virksomhed, er kontoret måske ideelt for dig. Kom forbi til en fremvisning og så hjælper vi glædeligt med indretningsforslag og andre gode idéer, der passer til dig og din virksomhed.

Hent prospekt

Området

Har du ofte slentret gennem det særlige og summende Indre Bykvarter mellem Pilestræde og Købmagergade og drømt om at have det helt rigtige kontor her? At arbejde i attraktive omgivelser med byen omkring dig? Så tag et smut forbi Kronprinsensgade og sæt farten ned, når du går ned ad den. Her venter din nye arbejdsplads på dig. Den ligger super-centralt med tog og metro fra både Nørreport Station og Kongens Nytorv lige i nærheden. Og du har alt fra byens caféer, butikker, stormagasiner og Kongens Have inden for gå-afstand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       19.667 kr.
Aconto energibidrag       2.808 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       22.475 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       236.000 kr.
Aconto energibidrag       33.698 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       269.698 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070