Lejemålet

Nyd udsigten fra et af de to fine kontorer, der vender ud mod pladsen fra Rundetårn og Købmagergade – den er god på tredje sal. Her får du 149 meget lyse kvadratmeter med højt til loftet, hvide vægge med smukke paneler og stukloft og sildebensparket på gulvene. Foruden de to nævnte kontorer får du to mindre, men luftige kontorer, stort køkken med plads til kaffebrygning og hyggesnak, toilet og perfekt placeret som hjerterummet i det hele det herligste, store lounge-område med plads til sofaarrangement og uformelle møder eller brainstorming-sessioner. Kom forbi Landemærket 3, mærk atmosfæren og rummene og forestil dig, hvordan din virksomhed lige præcis kan indrette sig her. Vi glæder os til at byde dig velkommen i dit nye kontor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Landemærket. Går man langt nok tilbage i københavnerhistorien, markerede Landemærket en gang skellet mellem by og ubebygget land. I dag fortæller placeringen, at du befinder dig midt i levende Indre By – lige overfor Rundetårn. Med bolig her har du alt inden for slentre-afstand - Købmagergade, der bugter sig med tonsvis af caféer og butikker ned til Strøget i den ene retning, og Nørreport St. med både bus, tog og metro i den anden retning. Desuden kræver det blot en kort gåtur, før du er omgivet af de grønne omgivelser i Kongens Have, med stier og bænke – perfekt til et afbræk fra det ellers travle byliv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       24.386 kr.
Aconto energibidrag       2.098 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       26.484 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       292.636 kr.
Aconto energibidrag       25.181 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       317.817 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. april 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070