Lejemålet

Velkommen indenfor på Linnésgade 20A. Træd ind gennem gården og tag trappen op til 2. sal. Bliv mødt af 116 nyistandsatte kontorkvadratmeter med fine, lyse plankegulve, hvor loft og vægge er hvidmalede. Dit nye kontor er fordelt på to plan – med plads til seks arbejdsstationer på 2. sal og yderligere tre på 3.salen. Desuden finder du både gode toiletfaciliteter, et nyt åbent tekøkken og et pænt glasmødelokale på 3.sal. Trods kontorets centrale beliggenhed, har du fransk altan ud til et roligt gårdmiljø – uforstyrret fra det travle og susende byliv. Kan du se dig selv bosætte din virksomhed her - i hjertet af Indre By? Lige nu udbydes lejemålet med 20% lejerabat i år 1 svarende til en årlig lejerabat på kr. 39.440 ekskl. moms. I år 2 ydes en lejerabat på 15% svarende til en årlig lejerabat på kr. 29.580 ekskl. moms og fremadrettet betales der fuld leje svarende til kr. 197.200 ekskl. moms pr. år. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Går I og drømmer om det helt rigtige kontor med plads til at udfolde sig i Indre By? Og med en beliggenhed, så det er en fornøjelse for både dig og dine kunder at komme på besøg? Så tag et smut forbi Linnésgade og mærk stemningen. Blot et stenkast fra din hoveddør finder Nørreport St., hvor både bus, tog og metro kører i pendulfart i alle retninger. Dit nye kontor er nemt at komme til, men måske en smule sværere at komme fra, da I vil have TorvehallerneKBH, Botanisk Have og områdets pulserende byliv i baghaven, der kan give lyst til at gå på opdagelse.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       13.147 kr.
Aconto energibidrag       1.502 kr.
Aconto driftsudgifter       1.663 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       16.312 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       157.760 kr.
Aconto energibidrag       18.026 kr.
Aconto driftsudgifter       19.952 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       195.738 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 2/15/2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070