Lejemålet

Er du på jagt efter kontorlokaler med ro til fordybelse - men tæt på liv og stemning? Så se nærmere på Livjægergade 17B. På lejemålets 119 kvadratmeter er der plads til både stort åbent kontor og et behageligt aflukket lokale til møder, gode samtaler, og en kop kaffe. Dagslyset strømmer ind af gulv-til-loft-vinduerne og fremhæver de brede plankegulve, der løber igennem kontoret. I lejemålet finder du også pæne toiletfaciliteter, et veludstyret og praktisk køkken med ovenlysvindue samt et kopirum. Med lys, plads og de praktiske rammer i orden er din virksomhed dækket ind, med alt det der gør arbejdsdagen både ubesværet og fornøjelig. Lyder det som noget for dig? Bestil en fremvisning og lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Livjægergade ligger lige i det kreative kvarter på Østerbro, hvor gaderne er gamle, men idéerne er nye. Her er du midt i et dynamisk miljø med kreative virksomheder og nyistandsatte bygninger. Livjægergade ligger centralt placeret som en sidegade til Classensgade og Kastelsvej tæt på Østerbrogade. Området byder på både grønne oplevelser i Classens Have og gode café- og shoppemuligheder – for eksempel på Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade. Med busafgange i stribevis og tog i pendulfart fra Nordhavn Station og Østerport Station finder du nemt vejen dertil.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       19.867 kr.
Drift       2.941 kr.
Aconto energibidrag       1.680 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       24.488 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       238.406 kr.
Drift       35.294 kr.
Aconto energibidrag       20.165 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       293.865 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070