Lejemålet

Er du på udkig efter gode kontorforhold til dig og din virksomhed? Så tag et smut forbi Københavns gamle kvarter ved Stræderne. Stop op foran Løngangstræde 20 og tag elevatoren op til 5. sal. Bag døren gemmer der sig 217 reelle og nyistandsatte kontorkvadratmeter med højt til loftet og godt lysindfald. Indretningsmulighederne er fleksible, da kontoret er tiltænkt til storrum, og der kan etableres arbejds- og mødestationer samt loungeområder efter behov - bemærk at den møblerede plantegning er et indretningsforslag. Kontoret er istandsat med flotte plankegulve og pudsede akustiklofter, der skaber optimale rammer for din virksomhed. Desuden er der mulighed for leje af depotrum i kælderen, samt mulighed for tilkøb af frokostordning i Bistroen hvor Meyers tilbereder lækre retter hver dag. I løbet af 2023 etableres et fint gårdmiljø med grønne omgivelser, hvor kaffepausen kan nydes med dine kollegaer.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Kompagnistræde, Knabrostræde og Løngangstræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs de brostensbelagte gader. Transportmuligheder finder du blot få meter derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand og Rådhuspladsen, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       31.646 kr.
Aconto driftsudgifter       6.227 kr.
Aconto energibidrag       4.155 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       42.028 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       379.750 kr.
Aconto driftsudgifter       74.719 kr.
Aconto energibidrag       49.862 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       504.331 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070