Lejemålet

Er du på udkig efter de helt rigtige rammer til din virksomhed? Og gerne midt Københavns charmerende og historiske stræder? Så se nærmere på Magstræde 10. På ejendommens lyse og indbydende 2. og 3. sal, kan du og dine medarbejdere nu flytte ind. Her er både plads til åbne kontorer, mødelokaler, stort tekøkken og to toiletter. De to etager, der forbundet af en moderne vindeltrappe, er velholdt med respekt for ejendommens klassiske københavneræstetik. Glasvæggene og de lyse gulve og lofter får kontoret til at virke åbent og imødekommende. De store vinduer lukker naturligt lys ind, og kigger du ud vil du blive mødt af en fantastisk udsigt, ud over de Københavnske tagrygge. Lyder det som noget for dig og dine medarbejdere? Så lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Magstræde, Snaregade og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Så velkommen til. Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs den brostensbelagte gade. Metrolinjen ved Gammel Strand ligger kun en kort gåtur fra kontoret, mens busser kører i pendulfart fra Vindebrogade over for Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       24.625 kr.
Aconto driftsudgifter       7.601 kr.
Aconto energibidrag       2.643 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       34.869 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       295.500 kr.
Aconto driftsudgifter       91.211 kr.
Aconto energibidrag       31.717 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       418.428 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks, dog min. 3 %
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070