Lejemålet

Er du på jagt efter det helt rigtige lejemål til din virksomhed? Og gerne midt i det historiske København? Så velkommen indenfor på Magstræde 10. Her får du og dine medarbejdere hele 197 moderne kontorkvadratmeter – velholdt med respekt for ejendommens æstetik og elegance. Her er åbne kontorer, dejlige store rum til møder og vægge af glas, som får kontoret til at virke stort og imødekommende. Resten af væggene er hvidmalede og gulvene er lyse. Udover den formidable udsigt over de københavnske tagrygge, får du og dine medarbejdere et fint køkkenområde samt gode toiletfacilitet. Vi glæder os til at vise dig rundt i dit nye kontor.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Magstræde, Snaregade og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Så velkommen til. Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs den brostensbelagte gade. Metrolinjen ved Gammel Strand ligger kun en kort gåtur fra kontoret, mens busser kører i pendulfart fra Vindebrogade over for Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       24.625 kr.
Aconto driftsudgifter       7.584 kr.
Aconto energibidrag       2.690 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       34.899 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       295.500 kr.
Aconto driftsudgifter       91.014 kr.
Aconto energibidrag       32.277 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       418.791 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. februar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070