Lejemålet

Har I brug for plads og god indretning til en rigtig fornuftig pris, kan I få det hele på Midtager. De 567 kvadratmeter er sammensat med en gennemtænkt blanding af kontorer i forskellige størrelser og kan huse fra 30 - 35 medarbejdere. Så her er rammerne på plads, uanset om I har behov for tæt samarbejde og dialog eller ro til fordybelse. 1. års leje udgør kr. 368.550 ekskl. moms. 2. års leje udgør kr. 396.900 ekskl. moms. 3. års leje udgør kr. 425.250 ekskl. moms. Har I brug for yderligere lagerplads, har vi fornuftige lagerrum i kælderen. Ejendommen har elevator, og på den store parkeringsplads er der rigelig, gratis parkeringspladser til medarbejdere og gæster. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 6.187 pr. md. Dette lejmål skal ses!

Hent prospekt

Området

Midtager ligger i det store erhvervsområde i Brøndby. Området huser mange store og mellemstore virksomheder. Ja, faktisk virksomheder i alle størrelser og afstøbninger. Et godt nabolag, hvor sparring og godt naboskab er i højsædet. Transportmulighederne er lige til. Med under én kilometer til Holbækmotorvejen er der optimale tilkørselsforhold for både tung og almindelig biltrafik. Fra ejendommen er der et væld af parkeringspladser. Og skal du med offentlig transport? Så kører bussen næsten lige til døren.   

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       30.712 kr.
Aconto driftsudgifter       5.954 kr.
Aconto energibidrag       4.536 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       41.202 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       368.550 kr.
Aconto driftsudgifter       71.442 kr.
Aconto energibidrag       54.432 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       494.424 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070