Lejemålet

Hvide vægge, store åbne kontorlandskaber og 567 lyse kontorkvm. Det er, hvad du får, hvis du flytter din virksomhed og alle dine dygtige medarbejdere til det driftige erhvervskvarter på Midtager 29. Lejemålet har plads til 30-35 medarbejdere, og med en god blanding af kontorer i alle størrelser, har du derfor mange muligheder for indretning af arbejdsstationer, så der er plads til at skalere op og ned. Lige nu kan du flytte ind til en meget konkurrencedygtig pris. Du får nemlig en introduktionsrabat på de første 18 måneders leje til 28.350 kr. pr. måned ekskl. moms, herefter er lejen 30.712,50 kr. pr. måned ekskl. moms. Så skal dine medarbejdere parkere lige uden for døren, arbejde i et indbydende kontormiljø med egen frokoststue og med udsigt til grønt? Så lad os vise frem.

Hent prospekt

Området

Midtager ligger i det store erhvervsområde i Brøndby. Området huser mange store og mellemstore virksomheder. Ja, faktisk virksomheder i alle størrelser og afskygninger. Et godt nabolag, hvor sparring og godt naboskab er i højsædet. Transportmulighederne er ligetil. Med under én kilometer til Holbækmotorvejen er der optimale tilkørselsforhold for både tung og almindelig trafik, og ved ejendommen er der et væld af parkeringspladser. Og skal du med offentlig transport? Så kører bussen næsten lige til døren.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       30.712 kr.
Aconto driftsudgifter       5.954 kr.
Aconto energibidrag       4.536 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       41.202 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       368.550 kr.
Aconto driftsudgifter       71.442 kr.
Aconto energibidrag       54.432 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       494.424 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070