Lejemålet

Er du på udkig efter lyse, åbne og fleksible kontorlokaler til din virksomhed? Så kunne Midtager 29, st. tv måske være noget for dig. Her får du en god blanding af kontorer i alle størrelser, og har derfor mange muligheder for indretning af arbejdsstationer, så der er plads til at skalere op og ned. Du finder både toiletfaciliteter, garderobe og lagerplads. Derudover er der et stort køkken med plads til frokoststue hvor du og dine medarbejdere kan dele en god snak og en velfortjent kop kaffe. Plantegningen giver et hav af muligheder og det er helt op til dine ønsker og behov hvordan kontoret indrettes. Lyder det interessant for dig og din virksomhed? Bestil en fremvisning og lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Midtager ligger i det store erhvervsområde i Brøndby. Området huser mange store og mellemstore virksomheder. Ja, faktisk virksomheder i alle størrelser og afskygninger. Et godt nabolag, hvor sparring og godt naboskab er i højsædet. Transportmulighederne er ligetil. Med under én kilometer til Holbækmotorvejen er der optimale tilkørselsforhold for både tung og almindelig trafik, og ved ejendommen er der et væld af parkeringspladser. Og skal du med offentlig transport? Så kører bussen næsten lige til døren.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       27.592 kr.
Aconto energibidrag       4.469 kr.
Aconto driftsudgifter       6.364 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       38.425 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       331.100 kr.
Aconto energibidrag       53.629 kr.
Aconto driftsudgifter       76.364 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       461.093 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070