Lejemålet

Drømmer du om den helt rigtige placering til dig og din virksomhed? Med alt indenfor gåafstand og Indre Bys pulserende byliv i baghaven? Så er Niels Juels Gade 5 måske noget for dig. Træd ind gennem den nydelige opgang op til 1. sal, og bliv mødt af 316 lyse og rummelige kontorkvadratmeter. Her får du hele otte rum i forskellige størrelser – oplagt til storrumskontorer, enkeltmandskontor, mødelokale og et område med plads til uformel mødestation eller loungeområde. Desuden har dit nye kontor både entré, depotrum, tekøkken med plads til spiseområde, to toiletter samt mulighed for leje af parkering i gården. Mangler du inspiration til indretningen, så hjælper vi gerne med det. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Med adresse på Niels Juels Gade har dig og din virksomhed, alt hvad et københavnerhjerte kan begære inden for rækkevidde. Har I lyst til en slentretur langs vandet? Måske en dejlig frokost på Kongens Nytorv eller i Nyhavn efterfulgt af en shoppetur i byens bedste butikker og gallerier? Eller har I mere appetit på at teste madmarkederne på Refshaleøen eller indsnuse atmosfæren på Christianshavn? Muligheder er der masser af - det er kun et spørgsmål om hvilken vej I drejer, når I træder ud ad jeres gadedør. Transportmuligheder skal I ikke lede længe efter, både bus og metro kører i pendulfart fra Kongens Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       35.023 kr.
Aconto driftsudgifter       11.322 kr.
Aconto energibidrag       4.606 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       50.951 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       420.280 kr.
Aconto driftsudgifter       135.864 kr.
Aconto energibidrag       55.269 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       611.413 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070