Lejemålet

Er du på udkig efter et nyt kontor – og drømmer om en absolut drømmebeliggenhed? Så træd indenfor i Niels Juels Gade 5 og op på 2. sal. Her møder du 316 åbne og rummelige kvadratmeter. Lejemålet består af fem rum i forskellige størrelser. Her er det muligt at indrette både storrumskontorer, mindre kontorer, mødelokaler, loungeområde eller lige det, der skal til for at din og dine medarbejderes arbejdsdag bliver nem og bekvem. Lejemålet er desuden udstyret med tekøkken, toiletfaciliteter og garderobe. Lokalerne er lyse og indbydende i kraft af sine hvide vægge, lofter og mange vinduer. Mangler du plads til bilen? Intet problem - der er nemlig mulighed for leje af parkering i gården. Lyder et kontor, der ikke går på kompromis med hverken placering, indretning eller faciliteter, som noget for dig? Så lad os byde dig velkommen til Niels Juels Gade 5, 2. sal.

Hent prospekt

Området

Med adresse på Niels Juels Gade har dig og din virksomhed, alt hvad et københavnerhjerte kan begære inden for rækkevidde. Har I lyst til en slentretur langs vandet? Måske en dejlig frokost på Kongens Nytorv eller i Nyhavn efterfulgt af en shoppetur i byens bedste butikker og gallerier? Eller har I mere appetit på at teste madmarkederne på Refshaleøen eller indsnuse atmosfæren på Christianshavn? Muligheder er der masser af - det er kun et spørgsmål om hvilken vej I drejer, når I træder ud ad jeres gadedør. Transportmuligheder skal I ikke lede længe efter, både bus og metro kører i pendulfart fra Kongens Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       35.730 kr.
Aconto driftsudgifter       11.670 kr.
Aconto energibidrag       4.503 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       51.903 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       428.763 kr.
Aconto driftsudgifter       140.037 kr.
Aconto energibidrag       54.031 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       622.831 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070