Lejemålet

Drømmer du om den helt rigtige placering til dine undervisningslokaler? Så er Nørre Voldgade 94-96 måske noget for dig. Tag trappen eller elevatoren op til 1. sal, og bliv mødt af 350 lyse og effektive kvadratmeter. Her får du fire store rum, hvor du har plads til mange undervisningsborde og god vægplads til ophæng af tavler. Hertil har dit nye lejemål både depotrum, stort tekøkken, fin udsigt til Nørreport samt hele fem toiletter, hvoraf det ene er handicaptoilet. Mangler du inspiration til indretningen, så hjælper vi gerne med det. Den årlige leje for nærværende lejemål udgør DKK 595.000,00 ekskl. moms. Lejemålet udbydes med 15% rabat i år 1, svarende til en årlig rabat på DKK. 89.250,00. Herefter betales der fuld leje. Lejemålet er uopsigeligt i 1 år fra lejers side, hvorefter opsigelse kan finde sted med gældende varsel.

Hent prospekt

Området

Nørre Voldgade var oprindeligt et smalt stræde mellem volden og husene, hvor rebslagerne havde deres reberbaner, altså specielle bygninger til fremstilling af reb. I dag er gaden en af byens største, og væk er alle spor af reb – erstattet af tog, metro og busser, der kører under og over jorden som perler på en snor. Fra Nørre Voldgade er der kort til det hele: Latinerkvarterets hyggelige stræder, TorvehallerneKBHs lækkerier, Kongens Have og Ørstedsparkens grønne områder. Desuden kræver det kun en slentretur til byens to største handelsgader - Strøget og Købmagergade. Den perfekte placering til virksomheden, der ønsker at have fingeren på byens puls.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       42.146 kr.
Aconto energibidrag       4.143 kr.
Aconto driftsudgifter       9.634 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       55.923 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       505.750 kr.
Aconto energibidrag       49.716 kr.
Aconto driftsudgifter       115.608 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       671.074 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070