Lejemålet

Velkommen til Nørregade 6, 3. sal. Nabo til Sankt Petri Kirke. Kig dig omkring i dine nye herskabelige kontorlokaler. Her er hvidmalede vægge og højt til det stukbeklædte loft. Dagslyset strømmer ind gennem de store vinduer, der sammen med de rene linjer og det lette touch af elegance, leder dine tanker til Paris. De 271 kvadratmeter er fordelt på et flot og stort lokale, der med rette kan indrettes som åbent kontorlandskab. Lejemålet har yderligere tre separate lokaler, der egner sig godt til møderum eller opbevaring. Du får også et pauserum udstyret med nyt tekøkken, to toiletter, entré og garderobe. Så kom forbi til en fremvisning, og oplev selv den særlige stemning.

Hent prospekt

Området

Latinerkvarteret er kendt for sine kulturelle besøgende og de smukke ejendomme. Området omkring Nørregade er velbesøgt og velbevaret - af gode grunde. Her er nemlig både historiske kirker, såsom Sankt Petri Kirke og Vor Frue Kirke, hyggelige caféer og adgang til mange af Københavns omkringliggende stræder og passager. Nørregade er kun et stenkast fra Strøget, Købmagergade og resten af det pulserende københavnske byliv. Fra dit nye kontor er der heller ikke langt til Nørreport Station, som med sin metro og S-togsforbindelse knytter København og omegn sammen. Den perfekte placering til virksomheden, der ønsker at have fingeren på byens puls.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       38.392 kr.
Aconto energibidrag       7.882 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       46.274 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       460.700 kr.
Aconto energibidrag       94.579 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       555.279 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. september 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070