Lejemålet

Drømmer du om kontorlokaler, der emmer af både hygge og fordybelse? Så træd indenfor i Nørregade 6’s charmerende lokaler, der er fordelt på 234 nyere istandsatte kvadratmeter. Lokalerne rummer både fine detaljer som Dinesen planker og franske altaner samt praktiske løsninger som separat indgang til alle faciliter og en intern trappe, der forbinder lejemålets fem etager. Etagerne byder på et hav af indretningsmuligheder. Stueetagen kan oplagt benyttes som mødelokaler, mens 1.-3 sal kan huse kontorer. Tekøkkenet, der er placeret på 4. sal, har også plads til hyggelig frokoststue. Toiletter findes både i stueetagen og på 4. salen. Alt dette ligger, på trods af lejemålets centrale placering, belejligt i ro og mag – et skridt bagom det pulserende byliv i dit nye kvarter. Desuden kan I tilmelde jer frokostordningen hos Meyers Bistro i Farvergade. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at vise dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Latinerkvarteret er kendt for sine kulturelle besøgende og de smukke ejendomme. Området omkring Nørregade er velbesøgt og velbevaret - af gode grunde. Her er nemlig både historiske kirker, såsom Sankt Petri Kirke og Vor Frue Kirke, hyggelige caféer og adgang til mange af Københavns omkringliggende stræder og passager. Nørregade er kun et stenkast fra Strøget, Købmagergade og resten af det pulserende københavnske byliv. Fra dit nye kontor er der heller ikke langt til Nørreport Station, som med sin metro og S-togsforbindelse knytter København og omegn sammen. Den perfekte placering til virksomheden, der ønsker at have fingeren på byens puls.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       34.011 kr.
Aconto energibidrag       7.155 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       41.166 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       408.132 kr.
Aconto energibidrag       85.863 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       493.995 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3 %
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Som kunde i Jeudan inviteres du indenfor i en inspirerende verden og til gratis dialog og et realitetstjek på dine muligheder. Også dem du ikke selv kan tænke dig til.

Se mere her

Vilkår der er til at regne med

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her
Kontakt os på: 7010 6070