Lejemålet

Træd indenfor i denne historiske og fredede ejendom gennem den æstetiske port. På ejendommens anden og tredje sal ligger dit nye kontor. Mærk stemningen. Kig dig omkring og forestil dig din virksomhed bo her. Træd indenfor i kontorets store lokale, med direkte udsigt til kanalen. Forsæt op af én af kontorets to interne trapper til hyggelige mødelokaler, arkivrum samt nyt køkken med frokoststue, hvor du og dine medarbejdere kan nyde jeres frokost, under ejendommens historiske tag. Lejemålet på anden sal har to nyrenoverede toiletter, kaffespotområde samt storrumskontorer. Den årlige husleje for nærværende lejemål udgør DKK. 507.500 ekskl. moms. Lige nu udbydes lejemålet med 15% rabat i år 1, svarende til en årlig rabat på DKK. 76.125. I år 2 ydes en rabat på 10% svarende til en årlig rabat på DKK. 50.750. I år 3 og fremadrettet betales der fuld leje svarende til DKK. 507.500 pr. år. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.601 pr. md. Vi glæder os til at byde dig indenfor i denne moderniserede og fredede ejendom fra 1786.

Hent prospekt

Området

Du kender måske Christianshavn fra tv-serien Huset på Christianshavn. Siden tidsperioden som serien skildrer, er der dog sket meget med bydelen, som i dag betragtes som en af Københavns mest hyggelige og unikke tidslommer. Området er anlagt med seks gader på langs - og fire gader på tværs med en midterkanal. Christian den 4 ville med inspiration fra Holland skabe en overby og en nederby. I dag vrimler bydelen med butikker, hippe spisesteder, kreative virksomheder – og ikke mindst besøgende. Transportmulighederne til og fra er eminente, da busser og metro kører i pendulfart fra Christianshavns Torv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       34.470 kr.
Aconto energibidrag       4.431 kr.
Aconto driftsudgifter       13.540 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       52.441 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       413.641 kr.
Aconto energibidrag       53.176 kr.
Aconto driftsudgifter       162.483 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       629.300 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070