Lejemålet

Velkommen indenfor i denne spektakulære og historiske ejendom på Christianshavn. Hvad enten du ser op, ned eller til siden, er du allerede, når du trådt ind af hovedporten, ikke i tvivl om at der her er tale om en ejendom af den særligt flotte slags. I parterre finder du dit nye kontor, der på 104 kvadratmeter består af tre lokaler med tekøkken, garderobe og toiletfaciliteter. Rummene, der er af forskellig størrelse og form kan indrettes med arbejdsstationer, mødelokale eller spiseområde efter behov. Både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere vil kunne nyde Christianshavns kanal lige på den anden side af vinduet og nærheden til offentlig transport. Området er med sin perfekte kombination af klassisk københavnercharme og fred til fordybelse et oplagt og ikke mindst fornøjeligt sted at bruge sin arbejdsdag. Mangler du et sted til bilen, ligger kontoret tæt på Jeudans parkeringshus i Wildersgade, hvor du kan tilkøbe p-pladser. Vi glæder os til at byde dig indenfor, og fortælle dig mere om de mange muligheder.

Hent prospekt

Området

Du kender måske Christianshavn fra tv-serien Huset på Christianshavn. Siden tidsperioden som serien skildrer, er der dog sket meget med bydelen, som i dag betragtes som en af Københavns mest hyggelige og unikke tidslommer. Området er anlagt med seks gader på langs - og fire gader på tværs med en midterkanal. Christian den 4 ville med inspiration fra Holland skabe en overby og en nederby. I dag vrimler bydelen med butikker, hippe spisesteder, kreative virksomheder – og ikke mindst besøgende. Transportmulighederne til og fra er eminente, da busser og metro kører i pendulfart fra Christianshavns Torv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       15.000 kr.
Aconto energibidrag       5.058 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       20.058 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       180.000 kr.
Aconto energibidrag       60.700 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       240.700 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070