Lejemålet

Er du på udkig efter de helt rigtige kontorlokaler til dig og dine medarbejdere? Palægade 6-8’s 2. sal er både en fryd for øjet og rig på plads og muligheder. Her får du hele 1030 kvadratmeter, der byder på storrumskontorer, mindre kontorrum, og mødelokaler med mulighed for indretning af f.eks. loungeområde. Derudover får du tekøkken, toiletfaciliteter, garderobe, depot og printerum. Men det er ikke kun alle disse praktiske og pladsmæssige fordele, der følger med en adresse på Palægade 6-8 – lokalerne er nemlig elegant dekoreret fra sildebensparketgulvet til stukloftet. Med dagslys strømmende ind af de store vinduer og rummene adskilt af smukke hvide fyldningsdøre, finder du i lejemålet skønhed lige fra de store linjer til de små detaljer. Med placeringen, pladsen og praktikken i orden danner Palægade 6-8 de ideelle rammer for din virksomhed. Lyder det interessant? Book en fremvisning og lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Palægade med sit knækkede gadeforløb emmer af historie og ikke mindst flot arkitektur. Gaden ligger som en velbesøgt smutvej mellem Bredgade og St. Kongensgade. Fra Palægade er du kun et stenkast fra havnefronten, hyggelige Nyhavn og et af københavnernes foretrukne byrum Ofelia Plads. Du er desuden kun få minutters gang fra Kongens Nytorv med sine mange butikker, hyggelige spisesteder og blomstrende virksomheder. Fra Kongens Nytorv kører busser og metro i pendulfart, og mangler du en parkeringsplads til bilen, så er der plads i et af vores parkeringsanlæg i Dr. Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       188.833 kr.
Aconto driftsudgifter       13.733 kr.
Aconto energibidrag       20.600 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       223.166 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       2.266.000 kr.
Aconto driftsudgifter       164.800 kr.
Aconto energibidrag       247.200 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       2.678.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. august 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070