Lejemålet

Skal dit nye kontor ligge i hjertet af Københavns stemningsfulde og inspirerende gader? Tæt på transport- og indkøbsmuligheder ligger Pilestræde 35B. Går du op på 1. sal møder du dit nye kontor. Her finder du 216 lyse kontorkvadratmeter, fordelt på rum i varierende størrelser. Den fleksible plantegning giver et godt flow mellem rummene og det er muligt at indrette storrumskontorer, mødelokaler, spisepladser, loungeområde eller lige det, du drømmer om. Lejemålet er derudover udstyret med rummeligt tekøkken, kopi/printrum og toiletfaciliteter. Med udsigt ud til det charmerende Pilestræde og Kronprinsensgade samt fine interiørdetaljer, får du her et kontor, der både leverer en praktisk og fornøjelig arbejdsdag til dig og din virksomhed. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Pilestræde ligger i hjertet af ”Gamle København”, men gaden er absolut ikke bange for at tænke nyt. Kendte tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer og et navnkundigt bladhus er med til at give strædet sin helt egen puls. Nok er strædet smalt, men det giver et bredt udvalg af muligheder med Strøget, Købmagergade og Kongens Have lige om gadehjørnet. Desuden krydser Pilestræde med Kronprinsensgade - Københavns mest forbipasserende gade. Offentlig transport kan snildt nås på en to-go-kaffes tid til Kongens Nytorv eller Nørreport St. med tog, bus og metro. Er du i bil, kan du holde i Jeudans p-hus ved Gammel Mønt.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       28.870 kr.
Aconto energibidrag       2.841 kr.
Aconto driftsudgifter       8.930 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       40.641 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       346.444 kr.
Aconto energibidrag       34.092 kr.
Aconto driftsudgifter       107.156 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       487.692 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. marts 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070