Lejemålet

Lad os byde dig indenfor på Ragnagade 7, i baghuset. Her får du 254 flotte kontorkvadratmeter i en historiske ejendom. Lad dig imponere af de buede hvælvinger i lofterne, de lyse plankegulve og de store vinduespartier, der sørger for et fantastisk lysindfald. Lokalernes æstetiske udtryk er helt unikt og bevaringsværdigt. Mulighederne er mange, og du kan indrette dig helt efter behov. Her er både plads til mødelokale, loungeområde, arbejdsstationer og mulighed for garderobe. Kontoret er desuden udstyret med et funktionelt tekøkken samt toiletfaciliteter. På Ragnagade 7 ligger der masser af driftige virksomheder, og nu venter ejendommen kun på din. Bestil en uforpligtende fremvisning og lad os byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Ragnagade. Gaden er beliggende på skønne Østerbro tæt på Vibenshus Runddel og Lyngbyvejen. Herfra er du og dine medarbejdere kun en kort gåtur fra metrostation, busruter til nær og fjern og ikke mindst alle Østerbros herligheder. Besøg de delikate og hyggelige caféer eller gå på indkøb i områdets nichebutikker. Er der behov for frisk luft eller en telefonsamtale under åben himmel, så ligger Fælledparken med højt til loftet og grønne omgivelser lige rundt om hjørnet. Fælledparken er desuden et oplagt sted at afholde jeres næste sommerarrangement, workshop eller bare at ønske hinanden go’ weekend fra.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       29.650 kr.
Aconto energibidrag       1.893 kr.
Aconto driftsudgifter       10.155 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       41.698 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       355.800 kr.
Aconto energibidrag       22.715 kr.
Aconto driftsudgifter       121.861 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       500.376 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070