Lejemålet

Drømmer du om flotte kontorlokaler til din virksomhed? Så slå et smut forbi Rigensgade 11. Den historiske bygning, der bl.a. tidligere har huset officerboliger og munderingdepot, står nu klar til at danne rammerne for din virksomhed. Med en placering midt i pulserende Indre By, indbyder Rigensgade med sit smalle vingefang og historiske vingesus også til fordybelse. På dine 598 kvadratmeter får du indbydende rum med naturligt lys fra flere sider og den fleksible planløsning giver dig mulighed for at opdele efter behov. Ejendommen tilbyder fordelagtige fællesfaciliteter: heriblandt kantine og mulighed for leje af ekstra mødelokaler. Bygningen er udstyret med lagerrum til afbenyttelse og skal du have plads til bilen, kan der lejes p-pladser i gården foran dit nye kontor. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Rigensgade ligger ved ikoniske Nyboder og byder på mange fordele. For selvom du befinder dig i Indre By, er her roligt samtidig med, at St. Kongensgade og Bredgade med et miks af kunsthuse, gallerier, restauranter, caféer og butikker ligger i slentreafstand. Trænger du og dine medarbejdere til en pause, finder I hele to grønne oaser lige om hjørnet – nemlig Østre Anlæg og Kongens Have. Og når arbejdsdagen er slut, kan I nemt hoppe på et tog eller snuppe Metroen, der kører i pendulfart tæt forbi.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       80.979 kr.
Aconto driftsudgifter       13.854 kr.
Aconto energibidrag       6.678 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       101.511 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       971.750 kr.
Aconto driftsudgifter       166.244 kr.
Aconto energibidrag       80.132 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.218.126 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070