Lejemålet

Er du på jagt efter det helt rigtige sted i byen til din virksomhed, så slå et slag igennem Rigensgade, der forbinder Sølvgade med Øster Voldgade. Læg mærke til, at selvom du befinder dig i Indre By, ånder der ro og fred i gaden. Her i stueetagen i nr. 11 slår du dørene op til 391 lyse kvadratmeter, der består af et bredt udvalg af charmerende lokaler i forskellige størrelser. Du finder lækre plankegulve, fritlagte bjælker og fyldningsdøre. Dertil en fælles kantine og 3 mødelokaler, som du deler med de andre virksomheder i bygningen. Du kan også leje p-pladser i gården lige foran dit nye kontor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Rigensgade ligger ved ikoniske Nyboder og byder på mange fordele. For selvom du befinder dig i Indre By, er her roligt samtidig med, at St. Kongensgade og Bredgade med et miks af kunsthuse, gallerier, restauranter, caféer og butikker ligger i slentreafstand. Trænger du og dine medarbejdere til en pause, finder I hele to grønne oaser lige om hjørnet – nemlig Østre Anlæg og Kongens Have. Og når arbejdsdagen er slut, kan I nemt hoppe på et tog eller snuppe Metroen, der kører i pendulfart tæt forbi.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       46.334 kr.
Aconto energibidrag       4.366 kr.
Aconto driftsudgifter       9.058 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       59.758 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       556.002 kr.
Aconto energibidrag       52.394 kr.
Aconto driftsudgifter       108.698 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       717.094 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind i en Jeudan-ejendom, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Læs mere her
Kontakt os på: 7010 6070