Lejemålet

Imponerende kontorlejemål midt i det pulserende København. Lyder det som noget for dig? Så lad os byde indenfor. Ejendommen er opført arkitekterne Alfred Thomsen og Lauritz Larsen fra 1899-1900. Stilarten er en unik blanding af barok og klassicisme – arkitektonisk en fryd for øjet. Tag trappen eller elevatoren op til 3. sal. Her får du 543 nyistandsatte kontorkvadratmeter, hvor der både er mulighed for at indrette enkeltmands- og fælleskontorer, mødelokaler og hyggelige loungeområder. Her er der plads til alt det, en moderne virksomhed behøver og kun fantasien sætter grænser for indretningsmulighederne. Kom forbi til en fremvisning, så hjælper vi gerne med designforslag og idéer til, hvordan du får det bedste ud af dit nye kontor.

Hent prospekt

Området

Midt i velbesøgte og historiske København ligger Skindergade. Gaden emmer stadig af fortiden med sine smukke nyklassicistiske huse og specielle gadenavn. Navnet har rødder tilbage til 1400-tallet, hvor gaden var hjemsted for alt slags skindhåndværk. I dag ligger gaden som en smutvej mellem Gammeltorv i den ene ende og Købmagergade i den anden. Forretningslivet består af en god blanding af butikker, boliger og kontorer – og faktisk også en skindbutik. Transportmulighederne fra Skindergade er lige rundt om hjørnet med Metro og tog ved Nørreport eller bussamlingspunktet ved Hovedbanegården.   

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       62.196 kr.
Aconto energibidrag       18.417 kr.
Aconto driftsudgifter       7.014 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       87.627 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       746.346 kr.
Aconto energibidrag       221.001 kr.
Aconto driftsudgifter       84.165 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.051.512 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. november 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kender du vores gode lejevilkår?

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs om vores vilkår

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070