Lejemålet

Går du og drømmer om at flytte din virksomhed ind i Indre Bys charmerende og historiske stræder? Så er Snaregade 12 den helt rette placering for dig. Snaregade er en stillegade, så besøgende kan slentre ubekymret ned ad gaden. Lejemålet er på 68 kvm. – fordelt på to lokaler - og har egen indgang fra ejendommens hyggelige fælles gård. Kvadratmeterne er oplagt til kontor eller har du andet i tankerne? Så er vi lutter øren. Lejemålet har fælles tekøkken, toiletfaciliteter og tagterrasse, hvor du og dine kollegaer kan nyde jeres frokost under åben himmel. Lyder det som noget for dig? Så lad os vise frem her på idylliske Snaregade.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Snaregade – en af Københavns ældste gader. Området emmer af klassisk, charmerende københavnerstemning med fine brostensbelagte gader og smukke farverige ejendomme, som bidrager til en helt speciel stemning. Her vil du opleve et pulserende byliv med et stort udvalg af både caféer, små restauranter og butikker, der ligger som perler på en snor i stræderne. Transportmuligheder finder du blot et stenkast derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       7.367 kr.
El-forbrug       180 kr.
Aconto driftsudgifter       919 kr.
Aconto energibidrag       1.022 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       9.488 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       88.400 kr.
El-forbrug       2.160 kr.
Aconto driftsudgifter       11.028 kr.
Aconto energibidrag       12.269 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       113.857 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Efter nærmere aftale

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070