Lejemålet

Drømmer du om at bosætte dig og din virksomhed i et charmerende byhus i Indre Bys smukke og historiske stræder? Så tag et smut forbi Snaregade 16. Træd ind gennem den fine brostensbelagte gård, og bliv mødt af en sand perle på hele 193 kontorkvadratmeter. Dit nye byhus er fordelt på fire plan - forbundet af en intern trappe – og har op til 12 arbejdsstationer. I parterre kan du med fordel indrette mødelokale eller loungeområde, mens 1. og 2. salen er oplagt til kontor. Byhusets tekøkken er placeret i stueetagen med plads til spiseområde, og toilet- og badefaciliteter finder du på husets 1.sal – begge nyistandsatte. Desuden har kontoret en fælles tagterrasse placeret i gården. Den årlige leje for nærværende lejemål udgør DKK 299.922,00 ekskl. moms. Lejemålet udbydes med 15% rabat i år 1, svarende til en årlig rabat på DKK. 44.969,00. Herefter betales der fuld leje. Lejemålet er uopsigeligt i 2 år fra lejers side, hvorefter opsigelse kan finde sted med gældende varsel. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Snaregade – en af Københavns ældste gader. Området emmer af klassisk, charmerende københavnerstemning med fine brostensbelagte gader og smukke farverige ejendomme, som bidrager til en helt speciel stemning. Her vil du opleve et pulserende byliv med et stort udvalg af både caféer, små restauranter og butikker, der ligger som perler på en snor i stræderne. Transportmuligheder finder du blot et stenkast derfra. Metroen kører i begge retninger fra Gammel Strand, mens busser kører fra Vindebrogade overfor Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       21.246 kr.
Aconto driftsudgifter       2.348 kr.
Aconto energibidrag       2.911 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       26.505 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       254.953 kr.
Aconto driftsudgifter       28.178 kr.
Aconto energibidrag       34.933 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       318.064 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kontorleje i Københavns charmerende stræder

Med kontor i Stræderne er offentlig transport altid inden for kort gåafstand. Gammel Strand Metrostation ligger rundt om hjørnet ved Højbro Plads. Du får få minutters gang til Københavns Hovedbanegård med busser, S-togslinjer og togforbindelser til hele landet, og der er ledige ledige p-pladser i vores parkeringsanlæg på Gl. Mønt.

Læs mere om Stræderne
Kontakt os på: 7010 6070