Lejemålet

Forestil dig at søsætte din virksomhed – lige dér, hvor byen summer af liv og klassisk københavnerstemning. På Søtorvet 5 får du hele 336 herskabelige kontorkvadratmeter med højloftede lokaler, flot sildebensparket og pæne mørke tæpper. Lokaler er der otte af, og kontorets mange kvadratmeter giver rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov – alt fra enkeltmandskontorer, storrumskontorer, mødelokaler, spiseområde og loungeområder til de mere uformelle møder eller brainstorming med kollegaerne. Kontoret har desuden et tekøkken med plads til spiseområde, to toiletter, arkivrum samt en formidabel udsigt over Søerne. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Området blev i sin tid tænkt og tegnet som den nye hovedport til København – og man kan stadig mærke stedets storhed. Gaden er kendt for dens imponerende ejendomme med sine to kendte tårne, der ligger med fri udsigt over Søerne og Dronning Louises bro, der blev opført i 1870erne. Nu står bygningerne med vue over by, søer og himlen. Blot en kort slentretur derfra finder du en rig strøm af caféer og butikker, TorvehallerneKBH og Ørstedsparkens grønne omgivelser. Nørreport St. er lige i nærheden, hvor der både kører bus, tog og metro i alle retninger. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering under Israels Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       46.312 kr.
Aconto driftsudgifter       3.728 kr.
Aconto energibidrag       4.575 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       54.615 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       555.744 kr.
Aconto driftsudgifter       44.732 kr.
Aconto energibidrag       54.898 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       655.374 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. juni 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070