Lejemålet

Allerede i opgangen fornemmes det, hvordan St. Kongensgade 59A er en ejendom udover det sædvanlige. Her er kontoret på 2. sal ingen undtagelse. Træd indenfor, og mærk stemningen med de fine detaljer som stuk, brede paneler og smukke døre. Kontoret, der er et åbent kontorlandskab, er ikke mindre end 518 kvadratmeter stort, hvorfor her er masser af luft og rummelighed. Det giver et væld af forskellige indretnings- og anvendelsesmuligheder. Brug det for eksempel til de +40 medarbejdere, der er plads til. Køkkenet er moderne og nyistandsat, og indeholder de faciliteter, du og dine medarbejdere har brug for i det daglige. Hver dag kan I ikke mindst glæde jer over den fine udsigt - for kigger I ud, ses den fine og genkendelige top af Marmorkirken. Skal det herskabelige kontor på St. Kongensgade huse dig og dine medarbejdere? Så book en fremvisning, og se det med egne øjne.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Store Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden der kan rumme både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Virksomheder ligger side om side med hippe caféer med fransk stemning og restauranter med eksotisk atmosfære - fra designerbutikker til kunsthandlere. Med base i Store Kongensgade er man altid tæt på det vigtige i hverdagen, kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Ej at forglemme havnehygge i Nyhavn eller omkring Ofelia Plads, grønne omgivelser i Kongens Have samt busser og metro fra Marmorkirken og Kongens Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       87.067 kr.
Aconto driftsudgifter       5.741 kr.
Aconto energibidrag       9.972 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       102.780 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.044.806 kr.
Aconto driftsudgifter       68.894 kr.
Aconto energibidrag       119.658 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.233.358 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 15. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070