Lejemålet

Lad os byde dig velkommen i den elegante opgang i nr. 59A og kom med helt op på 4. sal. Du kan også vælge at tag bagtrappen i 59B, hvor du finder personelevatoren til 4. sal. Vi er lige nu i gang med en gennemgribende renovering, så du får de bedste omgivelser til dig og din virksomhed. Istandsættelsen indebærer blandt andet nye plankegulve, nyindrettet toilet- og badefaciliteter, nyt køkken samt tekøkken og et fint mødelokale inddelt af rå glasvægge. Derudover får du et åbent og rummeligt kontorlandskab, hvor du kan indrette arbejdsstationer helt efter behov. I forbindelse med renoveringen har vi lagt nyt tag på forhuset, så lokalerne nu også har smukt loft til kip, hvor de rå bjælker står i flot kontrast til den moderne istandsættelse. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden rummer både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Her ligger virksomheder side om side med hyggelige caféer, smagfulde restauranter, designerbutikker og kunsthandlere. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Hyggelige Nyhavn og Ofelia Plads ligger tæt på, det samme gør de grønne omgivelser i Kongens Have. Busser og metro kan nås fra Marmorkirkens Metrostation og Kongens Nytorv. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i Dronningens Tværgade. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       41.883 kr.
Aconto drift- og energibidrag       10.321 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       52.204 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       502.600 kr.
Aconto drift- og energibidrag       123.855 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       626.455 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Overtagelse fra 1. maj 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070