Lejemålet

Står du og mangler det helt rigtige kontor til din virksomhed? Kom forbi St. Kongensgade 68, hvor du lige nu kan få 111 lyse og rummelige kvadratmeter i parterre. Kontoret ligger i smørhullet mellem Marmorkirken og Kongens Nytorv, hvilket gør det nemt at komme til og fra. Kontoret har egen indgang fra porten og et skønt lysindfald fra facadevinduerne, som ellers kan være svært af finde i Indre Bys parterrelejemål. Udover den gode eksponering og centrale beliggenhed, får du tre rummelige lokaler, som du kan indrette med skriveborde og mødestationer efter behov. Lyder det som noget for dig? Så slå et smut forbi og se mulighederne. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden rummer både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Her ligger virksomheder side om side med hyggelige caféer, smagfulde restauranter, designerbutikker og kunsthandlere. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Hyggelige Nyhavn og Ofelia Plads ligger tæt på, det samme gør de grønne omgivelser i Kongens Have. Busser og metro kan nås fra Marmorkirkens Metrostation og Kongens Nytorv. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i Dronningens Tværgade. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       20.720 kr.
Aconto driftsudgifter       1.016 kr.
Aconto energibidrag       1.694 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       23.430 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       248.640 kr.
Aconto driftsudgifter       12.188 kr.
Aconto energibidrag       20.334 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       281.162 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3,0 %
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Vilkår der er til at regne med

Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070