Lejemålet

Har du ofte tænkt på, hvordan det ville være at drive virksomhed midt i Frederiksstaden, tæt på Marmorkirken og Kongens Have? Så kom forbi St. Kongensgade 81B. Inde i gården finder du 213 kvadratmeter, der fordeler sig over to etager. I stueplan er der plads til spiseområde og uformel mødestation ved kontorets helt nye tekøkken. På førstesalen sørger både ovenlysvinduer og en fransk altan for et godt lysindfald og arbejdsmiljø. Med kontor her i Frederiksstaden er du tæt på både indkøbsmuligheder, offentlig transport, potentielle kunder og samarbejdspartnere. Hvis din virksomhed skal blive den næste i St. Kongensgade, så kom forbi til en fremvisning i dag.

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden rummer både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Her ligger virksomheder side om side med hyggelige caféer, smagfulde restauranter, designerbutikker og kunsthandlere. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Hyggelige Nyhavn og Ofelia Plads ligger tæt på, det samme gør de grønne omgivelser i Kongens Have. Busser og metro kan nås fra Marmorkirkens Metrostation og Kongens Nytorv. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i Dronningens Tværgade. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       31.950 kr.
Aconto energibidrag       3.303 kr.
Aconto driftsudgifter       7.343 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       42.596 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       383.400 kr.
Aconto energibidrag       39.640 kr.
Aconto driftsudgifter       88.115 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       511.155 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min.3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Vilkår der er til at regne med

Når du flytter ind i en Jeudan-ejendom, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Læs mere her

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070