Lejemålet

En kort spadseretur fra Kongens Nytorv og det livlige Nyhavn, ligger det mere rolige og yderst charmerende St. Strandstræde. Stop op foran nummer 20 og tag turen op af den svungne trappe til 1. sal. Her finder du dit nye kontor. Det byder på 153 kvadratmeters lyse rum, som har fine detaljer som trægulv, fyldningsdøre og højt til stukloftet. Udover det pæne æstetiske udtryk får du her et kontor, med mange indretningsmuligheder. Rummene er i varierende og skæve størrelser, der gør det muligt at indrette større kontorlandskaber, en- eller tomandskontorer, mødelokaler, loungeområde eller lige det du og din virksomhed har brug for. Derudover er lejemålet udstyret med tekøkken, arkivrum og toiletfaciliteter. Med andre ord findes her et kontor, der rummer arbejdsdagen - lige fra det vigtige møde til sludderen over kaffen. Lyder det som noget for dig? Så lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

I St. Strandstræde finder du det hele lige om gadehjørnet: Slentrer du mod syd i strædet, finder du billedskønne Nyhavn og livlige Kgs. Nytorv, bevæger du dig mod nord, ligger Grønne Skt. Annæ Plads lige foran dine snøresko. Strædet og nabolaget byder desuden på butikker med specialiteter og unika, kendte kunsthandlere, hyggelige cafeer og højbårne restauranter. Har du brug for at komme til og fra, kører Metro og busser i pendulfart lige forbi. Er du i bil, kan du finde p-plads til den i et af vores P-huse i enten Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       33.278 kr.
Aconto energibidrag       2.308 kr.
Aconto driftsudgifter       2.422 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       38.008 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       399.330 kr.
Aconto energibidrag       27.693 kr.
Aconto driftsudgifter       29.070 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       456.093 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070