Lejemålet

Drømmer du om fleksible kontorlokaler, hvor både det æstetiske udtryk og de praktiske rammer spiller? Så se nærmere på Tømmergravsgade 6’s rummelige 2. sal. Her kan din virksomhed flytte ind på 387 kvadratmeter i raffineret New Yorker-stil. Tag elevatoren direkte ind i dit flotte nye kontor - her vil du udover det store åbne kontorlandskab, få et aflukket kontor, som også kan bruges til mødelokale samt et køkken, to toiletter og en garderobe. De store søjler, blotlagte murstensvægge og det flotte lysindfald fra de store vinduer, giver dit nye kontor den helt rigtige kombination af industriel og elegant. Når vejret er til det, behøver du ikke at gå længere efter solstrejf og en skøn udsigt, end til tagterrassen lige over lejemålet, som deles med de andre i ejendommen. Lyder det som noget for dig? Så lad os byde dig indenfor. NB! Vi tager forbehold for små justeringer i planløsningen.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Tømmergravsgade i Sydhavn. Her ligger der masser af driftige virksomheder side om side, i unikke ejendomme med et moderne udtryk. Området er i rivende udvikling, men byder også på ro og luft med højt til himlen og kort til havet. Indkøbsmulighederne er gode med Fisketorvet beliggende lige om hjørnet. På den anden side af havnen finder du Islands Brygge, hvor sommerdagene med rette kan nydes. Indre By er kun en kort cykeltur herfra, ellers kører busser og toge i begge retninger fra Dybbølsbro Station, og i 2024 åbner metrostationen Enghave Brygge, kun få hundrede meter fra Tømmergravsgade.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       52.850 kr.
Aconto driftsudgifter       8.488 kr.
Aconto el       837 kr.
Aconto energibidrag       4.224 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       66.399 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       634.200 kr.
Aconto driftsudgifter       101.855 kr.
Aconto el       10.043 kr.
Aconto energibidrag       50.689 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       796.787 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. januar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070